[ Home ]  
   
 
Terug naar Isle of Man pagina ISLE OF MAN
TT-REIS
PRIJZEN ETC.
Programma

Prijzen etc.

Inschrijfformulier

Fotoboek
 

Verschillende arrangementen
We hebben op het Isle of Man contacten met verschillende guesthouse/B&B accommodaties (incl. ontbijt) en huren ook huizen en appartementen in Douglas en Onchan en in Peel en Ramsey aan de andere kant van het eiland maar altijd dicht bij het circuit, waar je door lokalen ingewijd wordt in het eiland-leven en vaak met een lekker kopje thee wordt ontvangen. Peel is trouwens een heel gezellig plaatsje, met pubs op loopafstand, een goede supermarkt naast de camping, goede faciliteiten en ook een beetje rust op zijn tijd.


2021 is de TT vanwege Corona afgelast...
2022 zijn er verschillende reisdata:

1-13 Juni (13 dgn) = je bent er voor de laatste kwalificatie (training) racedag, alle TT-races én de Post TT-race.
2
-12 Juni (11 dgn) = je bent er alle TT-races
3-13 Juni (11 dgn) = je mist de eerste racedag, maar je bent er ook voor de Post TT-race
3-12 Juni (10 dgn) = je mist de eerste racedag maar bent er op Mad Sunday en de andere racedagen wel bij.
Van
30 Mei-7 Juni (9 dgn) = Je bent er in de trainingsweek tijdens de laatste kwalificatie races/trainingen (alle klassen), bij de eerste racedag en mad sunday.


Het is gezellig op de Camping te Peel
Je kan boeken met plek voor je eigen tent op de camping te Peel. Het is een goede camping, met een grote supermarkt op loopafstand en een zwembad next door waar je 's ochtends vroeg ook kunt ontbijten. Peel is een gezellig dorp aan zee met haventje, een strand en een keuze uit pubs met life muziek waar je ook eten kan. Alles is op loopafstand. Afstand naar het circuit (Ballacraine) is 5km. Ook als het circuit dicht is kan je vanuit Peel het hele eiland rond komen.

Tent huren op de cemping te Peel
Wij helpen je graag om een tent te huren. We verhuren die zelf; zorgen dat die op de camping voor je klaarstaat wanneer je aankomt. Behalve een (luchtbed) matras, kussen met sloop en een stoel per persoon is het ook inclusief een tafel en tentlamp per tent. Tenthuur is alleen mogelijk vanaf 2 personen. [Klik hier] voor meer info en de voorwaarden.

Bij particulieren thuis
Je overnacht dan bij particulieren thuis, wat inhoudt dat een logeerkamer of een kamer van zoon, dochter of een andere bewoner van het huis voor je klaargemaakt is. De kamers zijn meestal niet en-suite. De badkamer deel je dus met andere gasten/bewoners. Motorparking doe je vaak aan de stoeprand (=gebruikelijk, vooral in Douglas) of op een driveway. Ontbijt kan self service zijn en continental of full english met eieren en witte bonen in tomatensaus. Omdat er een enorm tekort aan kamers is op het eiland, is het niet mogelijk op bovenstaande faciliteiten te selecteren of een voorkeur aan te geven. Wel houden we rekening met je wens om in Douglas, Peel, of Ramsey te overnachten op basis van B&B of in een apartement/huis.

Mbt tot appartementen/huurhuizen:
Deze zijn vooral geschikt voor groepen vanaf 5 personen, maar ook voor 3 personen is het gelukt. Arrangementen incl. een appartement/huis, zijn dus zonder ontbijt, maar je hebt dan wel het gebruik van keuken en woonkamer voor jezelf.Prijzen 2020
Inclusief accommodatie:
9/10/11/13 daagse reis: tussen € 1290,- en € 1590,-

Inclusief plek op de camping:
9-daagse reis: € 925,-
10-daagse reis: €
950,-
11-dagse reis: €
965,-
13-daagse reis: € 9
85,-
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Duopassagiers betalen steeds € 300 euro minder
Alle prijzen zijn onder voorbehoud zolang de prijzen van de ferries niet bekend zijn en excl. mogelijke toeslagen voor hutten etc.

- Wij rekenen geen administratie of reserveringskosten.

Toeslagen gelden
- Voor andere dan de standaard 4-persoons hutten
- Voor maaltijden aan boord van de ferry naar GB
- Voor motor-aanhanger en zijspan
- Voor auto's en campers


Inbegrepen
Alle arrangementen zijn volledig verzorgd, met alle bootovertochten (excl. evt. toeslagen), accommodatie of camping, uitgebreid routeboek en tourtips, uniek tourshirt, gezellige avonden, barbeque en professionele begeleiding die de weg kent en je heel veel kan vertellen over het circuit en de races.

Niet inbegrepen
- Reis- en annuleringsverzekeringen
- Benzinekosten - Persoonlijke uitgaven
- Brandstoftoeslag mogelijk


Gratis reserveren
Indien je* de reis wilt maken met verblijf in een accommodatie dan is het noodzakelijk te reserveren. Ook wanneer je* wilt kamperen kan je reserveren voor de reis zolang er nog plek vrij is. Daarna maken we een reserve lijst. Er geldt een (voor)aanbetaling van € 120,- voor een reservering incl. hotel/guesthouse/B&B/met huurtent. Voor een reservering incl. camping-standplaats is dit € 60,-. Het bedrag van de reservering zal op de reissom in mindering gebracht worden, zodra deze in in een boeking omgezet wordt, waardoor het reserveren dus uiteindelijk niets kost. Tijdstip hiervoor is vanaf 1 September.

Je wil met een auto/zijspan/aanhanger
We reserveren elk jaar plek op de ferries voor een paar auto's, maar deze zijn altijd snel weg. Beter is ruim van tevoren contact met ons op te nemen; uiterlijk in April voor de reis van het jaar daaropvolgend, zodat je weet dat je mee kunt.

Inschrijven of reserveren
Je* kunt inschrijven/reserveren door het inschrijfformulier te downloaden (pdf-formaat), dit te printen en ingevuld en ondertekend naar ons toe te sturen. aanwijzingen daarvoor staan op het formulier.

Nadat je ingeschreven hebt
We werken als volgt:
Je* krijgt een bevestiging van inschrijving en een factuur voor de vooraanbetaling en betaalt die. De bootovertochten zijn op dit moment al gegarandeerd en ook, indien je* die geboekt hebt, plek op de camping. - De reserveringen van kampeerders worden automatisch in September in een boeking omgezet. Je* krijgt een tweede factuur voor de reissom via e-mail, die in max 2 delen betaald mag worden. - Wij gaan voor de mensen die accommodatie willen op zoek. Zodra we die gevonden hebben, kunnen we de reissom berekenen en doen we een voorstel. Omdat we geen opties krijgen is het belangrijk snel op dat voorstel te reageren. - Zodra je* met het voorstel accoord gaat maken we de boeking verder rond en krijg je* een tweede factuur voor de volledige reissom, die in max 2 delen betaald mag worden. Het eerste deel = 40% minus de vooraanbetaling die je al gedaan hebt binne 14 dagen. Het restant van de betaling verwachten wij 6 weken voor vertrek. Hiervoor mailen we geen nieuwe factuur. - Rond deze tijd zijn ook alle reisbescheiden, vouchers en het routeboek klaar met reisinfo, raceinfo, info over het circuit, enige tourroutes en tips. We sturen het per post naar je* toe. - Op de vertrekdag ontmoeten we elkaar 's middags vóór de ingang van de ferry/boarding. Je* krijgt hier je tour shirt uitgereikt en evt. nog enkele aanvullende reisbescheiden.

*en (voor) iedereen met wie je samen geboekt hebt


 

Met z'n allen aan boord


Op de camping te Peel
 
           
Ontwerp:
(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer