[ Home ]  
   
 
Terug naar Isle of Man pagina ISLE OF MAN
TT-REIS
FOTOBOEK
Programma

Prijzen etc.

Inschrijfformulier

Fotoboek

Het was weer gigantisch!

Met de boot naar Man
De eerste keer dat Rob naar het Isle of Man ging werd zijn motor nog aan boord gehesen. Later gingen we met een prauw die ruim 5 uur over de overtocht deed. Nu zijn er supersnelle Seacats en is het nog maar 3 uur varen. Om met honderden motoren tegelijk aan boord te gaan is een happening op zich.

Gezellig kamperen
We beschikken na jaren lobbyen over een ruime hoeveelheid aan betaalbare accommodatie in hotels, guesthouses en B&B's, maar volgens ons gaat er nog steeds niets boven de camping.

Fairy Bridge
Veel coureurs brengen voor de races een bezoek aan de Fairy Bridge, waar zij de elfen om geluk tijdens de races vragen. Vraag ons de precieze locatie, anders vind je hem niet.

Een prachtig eiland
Het Isle of Man is een prachtig eiland, met bergen en dalen, rotsenkusten en zandstranden. Er stromen beken en er zijn watervallen of glenns. We voorzien je graag van route-adviezen. In je routeboek staat een kaartje.

Een cultuur eiland
Niet alleen de race-cultuur is volop aanwezig (Murray's MotorCycle Museum), ook de cottages en bijvoorbeeld het grote wiel van Laxey (mijnbouw) zijn de moeite waard.
Via leuke stuurweggetjes is er heel wat te ondekken. Overal kom je speciale motoren tegen.

De Races
Het belangrijkste blijft natuurlijk de races en alles daaromheen. Het feit dat je als toeschouwer zo dicht aan het circuit kan staan, zonder hek ertussen, geven de races een hele nieuwe dimensie. "Je kan de concentratie in de ogen van de rijders zien en het zweet op hun ruggen haast ruiken", zeggen we altijd.

De Grandstand
Niet alleen de paddock (rennerskwartier) is leuk om te bezoeken. We raden ook iedereen aan zeker één race vanaf de tribune op de Grandstand te bekijken. Dan kun je zien hoe de scores (via een ingenieus systeem) op het scorebord worden bijgehouden.


Mad Sunday
Tijdens Mad Sunday leven de duizenden bezoekers zich uit en niet alleen op het bergcircuit dat vandaag eenrichtingsverkeer zal zijn. Ook op de Prom. in Douglas en de Boulevards in Peel en Ramsey is van alles te beleven. Natuurlijk zijn de Purple Helmets ook van de partij.

  
 
 
       
Ontwerp:
(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer