[ Home ]  
   
 
OEKRAINE
ALLROAD REIS


16 dagen
data/Prijs NNBDe Oekraïense Karpaten
Voor zij die graag off the beaten track gaan is dit een fantastische rit. Door de Karpaten, over spannende onverharde tracks door het Oekraïense achterland, waar geen westerse toeristen komen. Het is een echte allroad reis en dus geen wedstrijd of offroad rit. We rijden zoals dat goed voelt en je hebt geen speciale offroad-training nodig.
We bezoeken de stad Odessa aan de Zwarte Zee, rijden ook door de Roemeense Karpaten, langs het Tatra gebergte en door Tsjechië.
 Ca. 5500 kilometer
De route strekt zich uit over ongeveer 5500 kilometer, die we in 15 dagen af zullen leggen.
Er zijn 2 vrije dagen.Route Indruk


Voor elke motorrijder?
Ja, in princiepe kun je elke weg met elke motor rijden en dat geldt ook voor deze reis. Het spreekt voor zich dat Allroad en Offroad machines hier beter tot hun recht komen en dat dit een rit voor ervaren rijders is.

De situatie in Oost Oekraïne
Tussen Lviv en de Donbas regio, Oost Oekraïne, ligt 1300km. Dat is vergelijkbaar met de afstand vanaf Amsterdam tot diep in Polen of van Amsterdam naar Toulouse in het zuiden van Frankrijk. Wij volgen de gebeurtenissen uiteraard op de voet, maar voor zover tot nu bekend is, is het gewoon veilig om door de Oekraïense Karpaten te rijden.

 
         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 

 

Tracker