[ Home ]  
   
 
SCHOTLAND
INDIVIDUEEL
RONDREIS

 

12 dagen vertrekdatum
naar keuze

pp/vanaf € 1250,-*
op aanvraag
*onder voorbehoudMeld je aan voor de on-line presentatie

 


Zoveel gezichten, zoveel verhalen
Indrukwekkende bergen, uitdagende kusten, geurende bossen, spiegende meren, sprankelende beken en klaterende watervallen, het zijn allemaal gezichten van Schotland en dat is nog niet alles: Zoals over iedere heuvel en na iedere bocht een nieuwe indruk wacht, zo vertelt elke indruk weer een ander, soms spannend verhaal.

Lekker rijden
Schotland is bij uitstek een plek waar je heerlijk kan rijden en zeker in de herfst. Over wegen waarop je je ver van alles waant of via welke je door weilanden met koeien en schapen, van dorp naar dorp met sfeervolle huizen en gezellige pubs gaat. En langs al die mooie wegen zijn talloze dingen te ontdekken. Over geschiedenis, natuur, cultuur, techniek...
Niet dat er iets ´moet´; Je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van de rust en de ruimte, je laten verrassen door de schoonheid van het landschap en je laten verwennen bij pubs en tea-rooms.
 Klik voor groter formaat
 
Het weer
Het weer in Schotland kan onstuimig zijn. Wolkenvelden zetten het landschap steeds weer in een andere sfeer neer. Regen en zonneschijn, warmte of kou beinvloeden ook je eigen stemming, waardoor je Schotland nog intenser beleeft. De laatste keer dat wij er waren hebben we veel regenbogen gezien. Een andere keer was het alleen maar mooi weer, maar het kan ook tegenvallen.
Individueel arrangement

Je kunt deze reis aan je eigen wensen aanpassen door een paar dagen langer of korter te gaan of luxere hutaccommodatie en/of maaltijden aan boord van de boot van IJmuiden naar Newcastle bij te boeken.
De hotels en B&B's kunnen alleen incl. ontbijt geboekt worden. Dit, omdat de B&B's geen diners serveren en omdat het vaak gezelliger, lekkerder en goedkoper is in een pub te eten dan in het hotel.


Een van de hotels
Voor elke motorrijder
Schotland heeft elke motorrijder wel iets te bieden. Er zijn zelfs offroad tracks! Wij hebben onze routes verhard gehouden. De meeste lopen over goede doorgaande wegen, die vaak smal zijn en tot de lekkere stuurweggetjes behoren, maar waar ook heerlijk gecruised kan worden. Enkele routes lopen over single track roads of enkelbaanswegen, die nóg verder afgelegen liggen en de meer avontuurlijke motorrijder aanspreken.


Iedereen kan naar eigen wens zijn dagen indelen.Er zijn voldoende routes beschikbaar om zich geen dag te vervelen. Zie het programma voor meer informatie.

 

 

         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 

 

Tracker