[ Home ]  
   
 

TSARENRIT
RUSLAND
Programma

Info + Inschrijven

Voorwaarden

Fotoboek

23 dagen
Data NNB
Rijder € NNB,-
Duo € NNB,-
*onder voorbehoud


Lees hier het verslag van
- Henk Oort
- Ruud en Brigit


Het Russische sprookje
In het gebied rond Moskou hebben vele tsaren en tsarina's hun sporen nagelaten. Het staat bekend als de Gouden Ring. Behalve Moskou zelf bezoeken we er prachtige oude steden en dorpen die de geschiedenis verhalen over vervlogen tijden. Enkele van de steden zijn eens de hoofdstad van Rusland geweest, andere waren belangrijke handelsposten. Vooral het landschap is betoverend mooi en je voelt je daadwerkelijk alsof de tijd heeft stilgestaan.

Ook gaan we naar St. Petersburg, dat door de Russen als het culturele en artistieke centrum van Rusland beschouwd wordt en niet onderdoet voor steden als Parijs, Praag en Wenen.
 Kathedraal te Vladimir7500 kilometer
De route strekt zich uit over ongeveer 7500 kilometer, die we in 23 dagen af zullen leggen. Deze reis is derhalve alleen geschikt voor ervaren motorrijders die lang in het zadel kunnen zitten en geen moeite hebben met - hier en daar - slecht wegdek.

Route indruk
Klik hier voor groter formaat

Veel rijden, veel zien
Deze reis biedt ieder wat wils. We kunnen hem geheel op asfalt rijden, maar ook enkele keren een onverharde weg kiezen. Er zijn 4 vrije dagen en 5 vrije middagen geprogrammeerd om tijd te hebben steden te bezichtigen, musea te bezoeken, foto's te maken.

 

 

         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 

 

Tracker