[ Home ]  
   
 
LOFOTEN NOORDKAAP BALTIKUM
NOORD POLEN
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Prachtige reis vol variatie
Het is weer gelukt een prachtige reis neer te zetten die vol variatie zit, te beginnen met het heerlijk rijden door uitgestrekte landschappen van Zweden naar de prachtige fjorden van Noorwegen.

Zoveel natuur
Het landschap verandert dramatisch wanneer je over de bergen Zweden binnen komt. De uitgestrekte vergezichten zijn prachtig en geven ruimte aan je reis.
Culureel erfgoed
Ontdek het verhaal van stokvis op de Lofoten. Door vis te drogen is het lang houdbaar. In de tijd van de Vikingen was het al populair om mee te nemen tijdens de vele zeereizen.


Hanzesteden
Behalve dat het mooi rijden is door de Baltische Landen Estland, Letland en Litouwen, is het daar vooral de moeite waard de prachtige steden met een rijk verleden uit de Hanzetijd te bezoeken.
Daarnaast is er veel uit de Communistische tijd te ontdekken, zoals in het KGB-museum in Vilnius en het Grutas Parkas in de buurt van Druskinikai. Riga heeft ook een wijk in het centrum met Stalinistische architectuur.We doen de Hanzesteden Tallinn, Riga en Kaunas aan, wiens rijke verleden nog steeds goed zichtbaar is en ook Tartu is leuk om te bezoeken, met vele historische gebouwen, een prachtig plein, een superscheef huis en een ruine van een kerk op een heuvel.
Ook in Litouwen en niet ver van Vilnius ligt het Trakai fort dat uit de Middeleeuwen stamt, net zoals de Mariënburcht
in Malbork Polen.

  

 


 

  
 
           
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer