[ Home ]  
   
 
MAROKKO ALLROAD REIS
FOTOBOEK
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

FotoboekRuig en RomantischMedina's en souks
Er is weinig voor nodig om je in de Medina's en de souks in van de koningssteden van Marokko te voelen als een figurant uit een sprookje. Het speelt zich om je heen af. Je ziet mannen met tulbanden, ambachtslieden als koperslagers, schoenmakers en leerbewerkers, pottenbakkers ect. aan het werk, maar er lopen ook schoenpoetsers, vegers en zwervers rond en in Marrakech ook kunstenaars en artiesten die muziek maken of een act opvoeren.


Gorges
De Gorge du Dades (verhard) en de Gorge du Todra (verhard) zijn slechts enkele van de vele gorges in Marokko. Ze zijn niet alleen tegek om doorheen te rijden, ze zijn ook prachtig om van boven te zien
.

De onverharde paden
De Atlas is een paradijs voor elke allroad rijder. Er zijn veel meer routes dan wij tot nu toe hebben kunnen verkennen. Sommige tracks worden niet meer gebruikt en kunnen onbegaanbaar geworden zijn, sommigen staan op de kaart maar zijn volledig verdwenen, sommige zijn in gebruik maar hier en daar zeer pittig, sommigen zijn prachtig en ondertussen verhard. Er zijn genoeg mogelijkheden om voor elke rijder volop van het land te genieten. 

 


De Atlas en de Jbel Sarhro

De foto's zijn té mooi om hier zo klein neer te zetten. De uitzichten in de Atlas en de Jbel Sarhro zijn adembenemend en
de verharde en onverharde wegen en paden die vaak uit de bergwanden zijn gehouwen, zijn een spannend avontuur om te rijden. Dit dé plek voor een motorvakantie vol adrenaline, vooral voor de allroad rijder!


Rivierbeddingen
Erosie maakt niet alleen spectaculaire landschappen, het kan ook pistes en wegen wegspoelen. En als de weg in de rivier verdwenen is, zit er vaak niets anders op zelf ook door die rivier te rijden... Als het kan. Er is echter ook altijd een verharde optie.

Vloerkleden
Vaak zie je aan de huizen, kasbahs, riads, winkeltjes, tapijten hangen. Soms denk je dat het gedaan is om de zon uit de huizen te weren, maar handel is het altijd; De Marokkaan, berber of arabier zal je altijd alles te koop aanbieden. Hoe dan ook: Het is een kleurig gezicht.
 

 

 

 

 

 

         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer