[ Home ]  
 
 
 
DE MOTOR
KARAVAAN

 
 
 
Reacties

NEPAL-CHINA OVERLAND 2012

De MotorKaravaan ziet uit naar jullie berichten, van bekenden én onbekenden
   

Door: Margreet Bos
Hoi Dafne, gefeliciteerd met die prestatie. ik heb genoten van jullie blog en ik verheug me er op jullie binnenkort een keer life te spreken. Goede thuisreis gewenst vrijdag!
Door: Piet Kessels
Ongelooooofelijk.. ben jaloers er niet bij te zijn…….Jammer dat jullie 9/11 terug vliegen vanuit Bejing. Ik ben zelf 20/11 in bejing. Veel plezier.

Door Bennie en Annet Wopereis
Hallo Theo en Leen, Reis goed volbracht, nu nog even bijkomen en een goede terug reis gewenst. Gr!
Door: Henrike de Geus
Hoi Dafne, Ik heb jullie de hele reis gevolgd leuk om te horen en zien (mooie foto's) wat jullie allemaal meemaken. Wil je de groeten doen aan Leentje en Theo. Geniet nog van de laatste dagen van deze mooie reis. Groetjes!
Door: Hans Heinsius
Hoi Dafne, wat hou je het verhaal interessant en spannend. Ik vind de kleine details en de foto's erg mooi.
Leuk dat je nog een tijdje op de motor van John hebt kunnen rijden. De site ziet er zeer verzorgd uit, compliment. Je moet er maar eens een boek over gaan schrijven.

Vraagje: hebben jullie nog last van "staarders"? Dat zijn mensen die je de hele tijd blijven aanstaren of van Mars komt, ik vond het destijds (1994) niet prettig. Doe de groeten aan John en de groep. Kom weer heel thuis, gr.

Door: Jan Sas
Grappig hoor dat jullie de motoren in de lobby van zo’n lux hotel mochten parkeren, dat hebben wij nog nooit mogen doen!!! De foto’s zijn weer erg mooi. Als ik het goed begrijp reizen jullie vanaf Shanghai terug naar Nederland. Goede reis.
Door: Henk Jansen
Dafne, even een kort berichtje uit Duitsland.
Het is weer fantastisch om jullie reisverhalen te lezen!
Nog veel plezier en hou het asfalt onder het rubber.
Door: Pieter en Jolanda
Hallo Leentje en Theo, Wat maken jullie een geweldige reis ! We vinden het echt fascinerend. Onze dochter Eva begint ook helemaal enthousiast te worden. Wie weet, gaat ze ook een keer aan zoiets meedoen. Zijn benieuwd naar jullie foto' s en verhalen. Hartelijke groet!
Door: Jan Overgoor ((overlander naar Kathmandu))
Hoi China motortrotters, jullie hebben al een en ander beleefd, de meest afwisselde reis omstandigheden hebben jullie misschien al meegemaakt? Wordt nu misschien een beetje eentonig of vergis ik me?  "Opa z'n laatste kunstje,"  jij gaat toch door naar het einde, gewoon je kiezen op elkaar!!! De andere reizigers(sters) nog een prettige tocht. MvG
Door: Joris Rotty
hallo Rob en Dafne, het ga jullie goed daar in China, iedereen de groeten en tot in de bocht. Zijn jullie met de Nederlands BMW GS club op vakantie of zijn er nog andere motoren die meerijden? Groeten!

Door: Erik Jult
Dafne, Geweldige trip! "Bofkonten" zijn jullie! Geniet ervan. Erik
Door: Joost Motoren
Daphne, Erg leuk dat er weer zo frequent geschreven wordt in het weblog ! Echt leuk om jullie zo op afstand te kunnen volgen. Hou het vol ! Gr. Joost
Door: Katia Verstringe
Dag Leen en Theo, Wat een mooi dagboek en zo goed georganiseerd. Jullie hebben al heel veel gezien en genoten. Kun je ook zien op de mooie foto's. Ben positief jaloers! Hier is het 's morgens soms heel koud. 5 graden. Vandaag is het een druilerige dag. Amuseer jullie nog. Grtjs, Katia
Door: Annelies en Jef
Hi Leentje, Dafne en Theo, De verslagen lezend van Dafne op Ride-on, kan ik niet anders concluderen dat jullie aan je trekken komen wat avontuur, cultuur en natuur betreft. Begrijp ook dat het nu en dan afzien is maar dat kan ook niet anders, hoort er bij en maakt het nog meer onvergetelijk. Verslagen erg mooi geschreven. Verwacht dat Dafne haar eerste boek uitkomt als de leeftijd daar is dat alles een versnelling lager moet. Wensen jullie nog veel mooie kilometers samen toe en wij blijven jullie volgen met een gezonde(veel) jaloezie. Groetjes!
Door: Hans Heinsius
Wat een avontuur en mooie foto’s!
Ik reis een beetje met jullie mee en denk met weemoed terug aan onze reizen. De Pakistanen waren toen ook al zo vriendelijk terwijl ze zo’n slechte pers krijgen. Politiek.
Ga zo door en hou de boel heel, alhoewel ik geloof dat jullie de slechtste route gehad hebben.

Door: Dirk Vermeulen
Beste Leentje en Theo, Hebben hier net het dagboek eens overlopen voor de eerste maal. Ziet er een prachtige reis uit. Hoe maken jullie het? Hier is alles goed en zelfs mooi weer. Goede verderzetting van jullie reis en tot later.
Groeten voor ieder.

Door Pieter en Jolanda van Voorst
Hallo Leentje en Theo, Wat een geweldige reis maken jullie! Voor ons klinken alle plaatsen waar jullie langskomen van een andere planeet. Willen dus heel graag de verhalen horen, vooral als jullie contact kunnen maken met de bevolking. Veel plezier en we blijven jullie volgen op deze spannende reis. Hartelijke groet!

Door Aart Markerink:
Hallo Rob en Dafne, Prachtige dagboek verhalen en echt motor avonturen op onherbergzame wegen. Ook de eerste impressie beelden van China zijn gaaf. Voorspoedige reis gewenst met veel mooie uitzichten en leuke ontmoetingen!!! Vriendelijke groet
Door Christ van Liempd:
Dafne, Leentje, Theo en de anderen.
Goede reis. Ga jullie avonturen volgen.

Door Christ van Liempd:
Hallo Rob, Net jouw dagboek gelezen.
Vermoedelijk ben je nu ergens in de buurt van Multan.

Met de club van 2010 hebben we net een lang weekend in Oudewater achter de rug.
En een mooie rit door de polder langs de Amstel naar het centrum van Amsterdam. Niks voor een Rotterdammer natuurlijk. Met een gids hebben we wel een rondleiding gemaakt over de Wallen. En in zo’n weekend maken we ook plannen voor nieuwe reizen.
Was in juli een paar weken als cursusleider in Kathmandu en zag een RideOn-sticker op een hotelraam van de eetzaal. Het doet me denken aan de kreet  KILROY was here.
Goede reis allemaal en welkom in India.
Enjoy it. Traveling changes your live.

Door: Hans Heinsius
Hoi Rob, Ik geniet van je mooie verhalen waarin je leuke details vermeld, dus hou je niet in maar ga zo door. Je ziet telkens weer kans om met de bevolking in aanraking te komen, heel interessant.Zo kom je misschien van je migraine af, van de whisky kick je in die landen vanzelf af.
Komen je reisgenoten ook nog met verhalen???
Ik wacht af.

Ik ga volgende week met een groepje een kort ritje maken naar Frankrijk stc.

Hou de motor heel en de benen strak.
Door: Dafne de Jong
Om de een of andere reden werken de CSS style sheets niet goed in Google Chrome. Het dagboek wordt wel goed weergegeven in Internet Explorer
Door: Dafne de Jong
Hallo MotorKaravaan-rijders. Dat was me wat met die visa zeg. Hou er maar vast rekening mee dat er nog meer obstakels op jullie pad komen. Ga ervan uit dat iedereen die iets voor je doet daarvoor betaald wil worden, zoals behulpzamen mensen aan de grenzen. Hoorde dat jullie daar al mee te stellen hadden gehad. In Pakistan zal het nog spannend worden. Geniet van de rust en gastvrijheid in Iran. Het is echt een prachtig land met fantastische mensen!
 


Stuur een bericht naar de MotorKaravaan
 

Lees de Reacties
pag | 1 |

 
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 - 2009 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer