[ Home ]  
 
 
 
DE MOTOR
KARAVAAN

 
 
 
Dagboek

NEPAL OVERLAND 2010

14 April - Door: Jan Kroeze
De Annapurna

   

Om half zes opgestaan na een slechte nacht. De buikkrampen van gister begonnen toch weer op te spelen.


Foto Christ

Op het dak van het hotel foto's gemaakt en jawel daar waren ze. Naast de berg die we gisteren beklommen ze je er 1 achter liggen, allemaal monsters van 8 km hoog. De drie grote Annapurina's 1, 2 en 3 waren goed te zien. Christ was here too. Nadat het gisteravond in de bergen onweerde is de lucht blijkbaar opgeklaard. Vooral bij opkomende zon is het beeld fantastisch, dus dat hadden we ervoor over.

Op weg met de laatse etappe naar Kathmandu waar je naast 4 gekantelde vrachtwagens en een gekantelde bus veel bochten en hele diepe sporen tegenkwam. Bij 1 van de vele rijstvelden in de bosjes gezeten dat waren dan drie keer vandaag plus vannacht 5 keer dus je zou zeggen komt er geen einde aan. Bij aankomst in het hotel pillen genomen en lekker 2 uur geslapen.

Morgen ochtend om 5 uur naar het vliegveld om een rondvlucht langs de Mount Everest te maken, en 's middag terug naar het vliegveld om de motoren in te kratten. Eventueel de dag daarna de klus afmaken. En dan nog drie dagen dingen bekijken en souvenirs kopen.

 


14 April - Door: Christ vam Liempd
Nepal in Beeld


Christ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 - 2009 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer