[ Home ]  
 
 
 
DE MOTOR
KARAVAAN

 
 
 
Dagboek

PARIJS - PEKING

16 Aug - Door: Dafne de Jong
Budapest

   

Aan zon geen gebrek
Wat een prachtige dag was het weer vandaag. We reden in drie groepjes vandaag, Ria en Paul reden met Christof en Friedemann; Joost, Jan en Keesjan vertrokken samen met Jaques, maar die koos later toch voor een iets rustiger tempo. Rob en ik vertrokken als laatste.

Na een heerlijk kopje koffie met Parijs-Peking taart reden we een prachtig stukje langs de Donau richting Linz. Daarna toch weer de snelweg op richting Wien. Niet ver van de Hongaarse grens rijdt daar ineens Jaques weer voor ons (net als gister). We rijden samen verder, stoppen voor een bezoekje aan het gezellige stadje Györ, waar een Barok-festival aan de gang is. We likken een heerlijk ijsje en rijden daarna de laatste 100km naar Budapest waar we vannacht in de Citadel slapen.

Jaques zei over vandaag: "Ik heb vandaag gewoon lekker gereden, nadat gisteren de nadruk op de af te leggen afstand lag, hoefde ik me daar vandaag geen zorgen over te maken. Maar echt op reis, dat gevoel heb ik nog niet. het is hier allemaal nog té bekend. misschien dat het morgen in de Ukraïne komt. We zullen zien."

 
 
 
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 - 2009 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer