[ Home ]  
 
 
 
DE MOTOR
KARAVAAN

 
 
 
Reacties

PARIJS - PEKING

De MotorKaravaan ziet uit naar jullie berichten, van bekenden én onbekenden
   

Hoi Jacques

Het einde komt in zicht voor jullie ,maar wel heel leuk om jullie op de voet te volgen via de pc Leuke verslagen,vind het ontzettend knap van jullie allemaal.Maar wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar de film die je gemaakt hebt.Volgens mij moet je maar een zaaltje huren want, wij zijn vast niet de enigste die dat
willen zien.Veel plezier nog in de laatste dagen van jullie reis.tot volgende week.

Groetjes Frans en Gerrie


Rob & Dafne,

Heb jullie reis naar Beijing ervaringen voortdurend gevolgd. Enigzins spijt/jaloers dat ik er niet bij ben. Inmiddels nieuwe BMW R1200R gekocht en ingereden (via NL-D-PL-SK-H-SRB-HR-SLO-I-A-CH-D-NL, rit van een vierkantje 1300 km recht naar het oosten, 1300 recht naar het zuiden, 1300 km recht naar het westen en 1300 km recht naar het noorden). Ik ga miscchien volgend jaar wel mee op de tsarenrit. To ziens op 18 oct. !
gr,
O____ijk

TONNIS OOSTERWIJK


Hoi Rob en Dafne,

Zijn zelf net weer terug van een rondje Midden Oosten op de brommer en hebben jullie verslagen nu thuis in één adem uitgelezen, fantastisch. Jullie flikken het toch maar weer. We hebben met ons tweeën onze handen vol om te reizen laat staan met de verantwoording en organisatie voor een hele groep,
dat verdient respect!!

Iedereen nog veel reisplezier gewenst en geniet nog even ervan.

Groetjes
Leo en Janet
------------------------------------------------------------------------------
Hee die Leo en Janet,

Dank voor de complimenten. We moeten maar weer eens bijkletsen, want
jullie hebben ook weer leuke dingen gedaan en mooie plekken gezien...
Damascus waarschijnlijk, Petra... Hmmm, willen wij ook weer graag eens
heen.
Groetjes, Rob en Dafne


Hoi Rob en Dafne,

Wat een schitterende foto's hebben jullie gemaild zeg.
Ik zie steeds naar jullie dagboek uit. Nog een weekje ofzo, en dan zit jullie reis er weer op.

Laat ons weten wanneer jullie op Schiphol aankomen. Misschien kunnen we jullie verwelkomen.

Liefs, Wil en Geert
-------------------------------------------------------------------------------

Hoi Wil en Geert,

Dat zou een leuk vooruitzicht zijn. De vlucht duurt 10 uur, is van KLM
vluchtnummer KL898, aankomst op 12 Oktober om 15.50 uur. Wie weet tot
dan?

Rob en Dafne


Van uit ons warme hollandje bewonderen wij, Dinie en Arie, jullie mooie reisverslag.Ik herken vele verhalen, omdat wij 25 jaar geleden ook china bezocht hebben en vanuit Peking een dagtocht met de trein het binneland in hebben gemaakt. Vraag maar niet naar een naam, want alle woorden lijken op elkaar.maar wel spannend. Ook willen wij alle motorrijders veel succes
toewensen, en volhouden.

Veel lieve groetjes voor jullie allemaal,(voor Daf iets meer) van Dinie en
Arie van Bennekom 3-10-2009


Hoi Daphne,
Als ik die plaatjes zie, heb ik spijt dat ik niet mee ben gegaan. Ik wens jullie verschrikkelijk veel plezier, geen pech en behouden terugkomst.
Groet Ruud van der Geer


Hallo Joost en maten,

Ja, ja, wij hebben de ervaring en weten: Centraal Azie is mooi. Voor herhaling vatbaar, wat let j(ulli)e?

Blijf genieten!

groetjes
bastiaan en yvonne


Hoi Rob en Daphne,vervelend voor je frame,maar hij is natuurlijk wel zwaar beladen jullie met z'n 2en bagage en dan de nodige klappen die het vangt,denk maar aan dakar rijders daar breekt zelfs met nieuw materiaal iets;nog vervelender lijkt me het weer maar jullie komen er wel uit daar hebben jullie veel ervaring voor oke gegroet van fred aartsen

-------------------------------------------------------------------------------

Hoi Fred,

Dank voor je medeleven natuurlijk. En met een glimlach kunnen we aan je verhaal toevoegen dat er elke 30 km zelfs in de lege hooglanden van Mongolie een man met ijzer en een lasapparaat zit. Geen probleem dus :).

Groetjes uit China,

Rob en Dafne


Hey Sjakie,

Leuk om jullie belevingen zo via de PC te volgen. Ik kijk alvast uit naar de film en de verhalen bij thuiskomst.

Ik hoop dat alles goed met je is en dat je vollop geniet van de reis. Vanuit het verre Wamel wens ik jou en je reisgenoten nog veel plezier en veilige kilometers toe!

En je weet 't.Gang houwe, gang is alles!

Groeten,

Jorgen van Os


Joost,

Je geniet zo is ons uit je verslag gebleken, dat de dames daar opletten is wel begrijpelijk het is nogal niet wat zo'n club zware jongens en stoere meiden met ronkende motoren. Je hebt het wel voor het uitzoeken daar maar of je daar gelukkig mee moet zijn weet ik niet, Diemen heeft zoveel moois dat je hier ook kunt genieten, hoewel het Diemerfestijn net is afgelopen.

Joost veel genoegen aan je reis en kom heelhuids terug, groet van Mart, Michael wilde zijn naam er niet onder maar je kent hem inmiddels, wel deelt hij mede dat hij 4 dagen heeft gezeild in de binnenhaven van
Hindelopen, hij zag zelfs een meid maar weet niet hoe ze heet, schiet lekker op toch.

Groet, Mart


Wat ontzettend leuk om weer een berichtje te krijgen vanuit het verre oostblok, zijn jullie het ijzeren gordijn nog tegengekomen of was dat meer iets figuurlijks ?
Vorige week zijn Jos en ik alvast een keer gaan kennismaken voor Nepal, hebben een week-endje luxemburg onveilig gemaakt, erg gezellig en leuk
week-end geweest, lekker wat asfalt tussen de heuvels gezien. Jullie goede reis maar weer verder, ik houd het dagboek nauwlettend in de gaten iedere dag.
Groet
Jan


Hoi Joost
Erg fijn dat ik jullie kan volgen en jullie de achterblijvers laten meegenieten. Niet teveel met goede klei bezig zijn en geniet van de prachtige tocht Joost.Liefs Marian


heel veel plezier allemaal...en behouden thuis komst

groeten bat ter haar
deelnemer baltisestaten toer 2009


Hallo Peking-rijders,

Alweer bijna bij het Baikalmeer.....
toch nog maar even melden dat ik steeds met veel plezier jullie motor- en reisavonturen volg! Ik heb zelf recent 3 weken moteren door de Himalaya en nog 3 weken Bulgarije per motor achter de rug; dus nu is het ook wel eens relaxed om vanaf de bank thuis jullie inspanningen te kunnen volgen! Nog een hele mooie reis gewenst door Mongolië en China,

Met reisgroeten, Huib Avelingh


gedaan, ook indrukwekkend hoe eindeloos het landschap is. Op de motor heeft het nog meer
impact. Ik zal me voorbereiden het ook een keer te doen.

Vriendelijke groet en nog goede reis,

Peter Bloembergen


Hallo reizigers, ben stinkend jaloers op jullie !!! Sta hier in Haarlem verhuisdozen in te pakken. En, nog erger, de benzine en accu uit mijn BMW GS af te tappen resp. te lepelen. De BMW (en mijn gehele motor en Land Rover werkplaats) moet naar een tijdelijke opslag worden overgebracht. We moeten eind oktober uit ons Haarlemse huis en hebben nog steeds geen andere woning (maar dat is meer een luxe probleem ;)

Veel stof (dus geen regen!) toegewenst, Rob D


Hoi Joost
Erg fijn dat ik jullie kan volgen en jullie de achterblijvers laten meegenieten. Niet teveel met goede klei bezig zijn en geniet van de prachtige tocht Joost.Liefs Marianje ziet, de circuitdag is overleefd.


Hoi Rob en Dafne,

Zoals je ziet, de circuitdag is overleefd. Jullie moeten die moderne spulletjes van Garmin, TOM TOM enz, gewoon thuis laten en als echte motorrijders werken met de landkaart, want die zijn er ook van de meest oninteressante weggetjes en paadjes. Maar als ik het zo lees genieten jullie weer volop, veel plezier allemaal.

Groeten

Jan Sas.
ps. Rob de truc met het theezakje is al oud hoor, probeer het maar eens met zo'n dun plastic roerstaafje


Wij genieten van jullie verhalen en reizen in gedachten mee. We zullen t.z.t. ook van de foto's genieten!

Pas maar op met die mobiele snelheidscontroleurs, teveel bonnen ....

groetjes

bastiaan ponte
en yvonne


Hoi Jacques,

Ook wij volgen jouw reis met veel interesse. Af en toe lezen we ook wat smsjes, we hebben ons rot gelachen om de stofbijters! We wensen jou een goede reis met veel off road plezier.

Groetjes,
Frans en Gerrie


Rob en Dafne,

Gefeliciteerd met jullie eerste offroad-experience.

Co van Loenen


Hoi Paulus,

gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Excuus voor de vertraging maar ik was zelf ook effe kamperen.

Maak je over Moskou geen zorgen, het stadje is zo groot als Flevoland en dat is maar een kleine provincie. Bovendien zijn de 12 miljoen inwoners slechts zelden met zijn allen tegelijktertijd op de weg.

Groetjes aan Ria,

Anti Nozel


Hoi rob en dafne

Leuk om te lezen al die verslagen, fijn dat alles goed gaat tot nu toe En dat het weer ook goed is Wij blijven jullie volgen via de site

Nog veel rijplezier en geniet ervan.

Groetjes van ons henk en mientje


Hi Rob, Dafne,

Laat mij maar gewoon op de lijst voor de updates, zojuist ook jullie weblog met veel plezier gelezen.

Een bijzonder goed reis, houdt alles heel en blijf gezond.

Groeten, Cor


Ha Joost!

Leuk dat we je kunnen volgen via het internet. Een avontuur om te beleven. Geniet van je ritten, gezelschap en gedachten. We blijven we je volgen tot je weer thuis bent!

En niet teveel boetes rijden he? En blijf afdingen...

Heel veel liefs en x-en

Joris en Suus


Bedankt voor de mail, ik vind het heel leuk om jullie te volgen. Ik wens jullie allen een goede en veilige reis toe, ik hoop nog eens mee te kunnen op èèn van die speciale reizen, veel plezier en veilige kilometers.

Gr. Hans Loef


Hartstikke leuk om jullie reis op het internet te volgen. Ik ben nu al weer spijtig dat ik niet mee ben. Maar zo veel vrije dagen heb ik niet. Wellicht als ik met FLO ga op mijn 60ste.. Maar dan is Rob al 80!!! Gna gna.

Veel bekenden trouwens: Joost, Paul en Ria. Allemaal de groeten. Nu is het helemaal jammer dat ik niet mee kon. Maar ik troost mijzelf, Ik ben in mei met Fred, Elle (en mijn vriendin en nog twee anderen) een maand naar Syrie, Jordanie en Libanon geweest. Nog ontvoerd door de Hezbolla. Zijn er nog terroristen in China??

In indergeval veel motorrijders geluk gewenst. Ik zal niet zeggen: wees voorzichtig, want dat is jullie kennende toch zinloos...

Groetjes,
Pieter Soldaat.


Dag Rob, Dafne en gezelschap,Wat een geweldig avontuur, ik volg jullie belevenissen op de site. Geniet van de reis en veilig thuis!


Groeten uit Arnhem,


Jan van Gulik


Hallo jacques.

Van af nu zullen we je volgen .

ERIc , PIET , GERARD,de groeten uit wamel


He Rob en/of Daphne :-)
Geweldig dat jullie weer op pad zijn met deze reis. Vanuit Amersfoort wens ik jullie heel veel plezier en een gezonde, veilige maar vooral enorm leuke reis toe. Hou me op de hoogte: ben heel benieuwd naar jullie wetenswaardigheden!

Groeten,

Rien


Vol belangstelling ben ik al ieder dag op jullie dagboek aan het kijken, dit geeft kriebels in het bloed.

Ik hoop dat jullie een mooie tocht tegemoet gaan en blijf de reis volgen.

Hou hem op de weg.

Met vriendelijke groet / Best regards
                 
Ebeling Beheer BV
Peter Ebeling


Dag Dafne en Rob,

Leuk om te weten dat jullie weer op de motor zitten. Alweer nieuwe ervaringen. We lezen graag de verhaaltjes. Heel veel rijplezier en een behouden aankomst.


Lilian en Hugo


Hallo Dafne...
Veel succes ...ik leef met je mee...Heb wel mij BMW GS verkocht voor een nieuwe Harley..
maar Peking of Vladivostock blijft op mijn verlangenslijstje staan...maar ik kan pascal niet overtuigen...
Groeten uit Belgie en wees voorzichtig....YESSS YOU CAN Tom en Pascal


Hallo allemaal,
Lekker op weg met veel mooi weer tot nu toe, het bekende europa een beetje verlaten, vanaf hier steeds een beetje moeilijker en spannender richting Beijing. Geniet van de omgeving en de rit en natuurlijk ook het gaandeweg de reis steeds geter wordende chinese eten. Rijd voorzichtig ! Ik check iedere dag even de bijzonderheden op het dagboek.
Groet en nog een goede reis toegewenst
Jan van der Werff
Een Nepal ganger


Paul en Ria,

vanaf nu niet meer binnenshuis fluiten ;-)

Groetjes en goede reis,
Anti Nozel


Beste allemaal,

Ik wens jullie een prachtige reis,
groeten Aat Ruts
ste allemaal,


Hé Jacques,

Fijn dat je van start bent gegaan, gezondheid ok?
Nu rijden die BMW-ers misschien nog met een noodgang, maar op het
onverharde rijd jij ze straal voorbij.
En dat dan filmen, hoor.
Ik volg je trip elke dag en hoop bekende plaat(s)jes te zien.

Marlies


Hoi Paul en Ria,

Pas op voor de gaten in de gaten wegdekken en geniet van deze geweldige belevenisreis.

We gaan jullie belevenissen helemaal volgen via het dagboek op de Ride-on side.

Groetjes vanuit ODP,
Fam. van LeeuwenStuur een bericht naar de MotorKaravaan
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 - 2009 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer