[ Home ]  
 
 
 
DE MOTOR
KARAVAAN

 
 
 
Reacties

DE LANGSTE WEG

De MotorKaravaan ziet uit naar jullie berichten, van bekenden én onbekenden
   

Op 08/07 door Remco en Daphne
We vinden het echt helemaal geweldig dat RobG de weg kan afleggen en ook nog eens samen met andere mensen. We hopen dat alles nog goed zal gaan verlopen en dat als wij op 24 juli weer terug zijn van vakantie kunnen lezen dat iedereen nog mee doet. Zodra we terug zijn zal ik dan ook gelijk gaan lezen hoe het jullie allemaal vergaan is in de komende twee weken. We zijn dan ook heel erg benieuwd of Rob terug komt rijden of toch het besluit heeft kunnen nemen om door te gaan naar Alaska. Groetjes aan iedereen, Remco & Daphne
Ps: Rob een kleine verassing, ik ben zwanger van de tweede.

Van Harte gefeliciteerd!

Op 07/07 door Wim IJssel
Hallo globetrotters, Jullie zijn in een schitterende omgeving aangekomen als ik de foto's van het Baikal meer op Google Earth raadpleeg. Dat hebben jullie ook wel verdiend na zo'n imposante reis. Een thuisblijver.

Op 07/07 door Margrietha Huiting
Hoi hoi allemaal, Hé Dafne, jammer dat je niet mee kan dit keer, mag je volgende keer mee? Leuk dat er bekenden meerijden, ik probeer het lezen zoveel mogelijk bij te houden, ziet er weer leuk uit.
Veel rij plezier nog allemaal! Groetjes Margrietha
PS: Ook mijn Yamaha bevalt goed!

Op 07/07 door
Wim Baars

Hallo, Ik volg het dagboek iedere dag. Lijkt mij fantastisch om ook zo iets mee te maken; maar ja ik rijd geen motor. Veel succes en behouden thuiskomst.
groeten, Wim

Wat niet is kan nog komen Wim. Naar Peking mag je ook met de auto mee, maar of dat leuk is???

Op 05/07 door Wouter knoppers
Hoi Dafne, Ff een mailtje om te laten weten dat ik het super vindt zo als het dagboek gaat. Lekker lezen voor ons! Grtz, Wout

Wouter is onze steun en toeverlaat wat betreft de website. Hij bouwde 'OverhetIJS.nl' en hield de dagboeken van de reizen naar Japan (2005) en Rond de Wereld (2007) bij. Ook maakte hij het stramien voor deze pagina's.

Op 05/07 door Bert Duursma
Leuk verslag van een prachtige reis. Veel plezier verder!! Met vriendelijke groeten, Bert Duursma

Op 04/07 door Arie van Bennekom
Dag Rob en Dafne, Ook ik wil jullie een goede reis toewensen, en een beetje verlangen gehad om z'n reis mee te maken. 15 Juni 2008 50 jaar met Dinie Getrouwd en groot feest gehad op de boerderij, en we gaan weer verder. Vele groetjes voor jullie en ook mijn oude vriend Pim Verhage en alle andere van Arie van Bennekom.

Op 03/07 door Marius Arens

Ha r&d, Wat een gave trip naar de groene hel...... Nee niet Siberië, naar de Nürburgring natuurlijk!
Ik ga Teun effe gek maken en probeer vrij te krijgen op mn werk. We laten zo snel mogelijk weten of we mee gaan, anders ga ik wel alleen; lijkt wel zoooooooooo gaaf om daar te rijden. Heb er nu al zinin hahaha, Groeten Marius #150#
Ps was afgelopen race op zolder v/d z.ac.
als 8ste ge-eindigd van de 35.

Op 03/07 door André Beltman

Hoi Rob, Nico, houthakker Co en Marlies. Ik ben weer benieuwd naar je foto’s Marlies. Die van de Keerpunt Stalingrad reis waren erg mooi. Ik wens jullie een leuke, en veilige reis. Met niet al te veel agenten met zwaaiende streepjesstokken!
Vriendelijke groet, André Beltman

Op 03/07 door Peter Bouman

Hi Dafne, Wat gemeen dat je niet mee mocht met die langste weg!! Ik zit het verslag dagelijks te lezen en ik ben ook &^$%##$#&^ jalours!!!! Maar ja, andere keer beter..... Sterkte hierzo in het regenachtige weer!
Groetjes, Peter

Op 03/07 door Hans Heinsius

Hoi Rob, Pim en Piet, Met belangstelling lees ik de verslagen van Rob. Nu jullie in Novosibirsk zijn, komt bij mij ook weer het "Siberiegevoel" naar boven, want je kunt er alleen maar over meepraten als je er geweest bent. Ik begrijp dat het weer niet altijd mooi is, maar dat zal wel veranderen als jullie nog meer naar het oosten gaan. Je gaat trouwens niet voor het weer zo'n reis maken, maar voor de vele bekende en onbekende ervaringen.
Als motorrijder verveel je je nooit en je moet nu eenmaal door naar het eindpunt. Vooral het laatste stuk zal een nieuw avontuur zijn, want is de weg al klaar en als dat niet zo is dan weten we wat er te wachten staat. Maar de uitdaging blijft voor spanning zorgen.
Ik wens jullie en de andere deelnmeres een mooie en prettige reis toe zonder al te veel pech.
Ik ga vanavond wel naar mijn zangkoortje voor mijn ontspanning,
Groetjes van Hans (ook van mijn Kawa VN800).
Keep on-line and keep singing

Op 03/07 door Saskia en Henk
Vreemd dat niemand een reactie plaatst. Wij (de achterban van Pieter) volgen iedere dag het dagboek dit word letter voor letter gelezen omdat we niks willen missen wat er gebeurd.
Stiekem erg jaloers op m'n maat en Pimmetje natuurlijk die in het verre rondrijden. Heb 29 Juli Piet nog even gesproken en die was blij dat alles goed ging en het eindelijk droog was.
Groetjes uit colijnsplaat van Saskia en Henk

Op 29/06 door: Dafne de Jong

Natuurlijk reis ik met jullie mee, vraag ik me iedere dag af hoe jullie het hebben en ben ik blij als er weer nieuws komt, zodat ik ook de website weer een stukje verder kan bouwen.
Het zou niet alleen leuk zijn als op deze pagina reacties van bezoekers komen te staan, maar het zou ook leuk zijn om jullie eigen reacties, anekdotes en belevenissen hier en/of in het dagboek op te nemen. Dus: Co, Marlies, Nico, Rob, Pim en Piet, ik hoor graag van jullie!


Stuur een bericht naar de MotorKaravaan
 

Reacties-pag. | 1 | 2 |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wouter Knoppers


Bert Duursma, onze Garmin en Touratech man 

 


André tijdens de Stalingrad reis 2007


Hans tijdens de Motor- Karavaan Rond de Wereld

 

 

 

 

 

 Pim Verhage


Piet Stolk

Naar pagina 1

 
 
 
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 - 2007 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer