[ Home ]  
   
 

Himalaya
De MotorKaravaan
ROND DE WERELD
DE REISGENOTEN
De Reisgenoten

Meer Info

Sponsors

Dagboek

Wie gaan er mee?
Edy Breukers dacht niet lang na en ook Hugo Broers wist het al. Hij gaat de reis vooral samen met zijn motormaat Jan Reuverkamp maken. Michael Müller uit Duitsland was zelf al met voorbereidingen van een wereldreis bezig toen hij over de MotorKaravaan hoorde. "Tijd om de reis te maken heb ik, maar niet om alle voorbereidingen te doen," zei ook Theo, die het wel zag zitten.
 

vlnr achter: Tom, Jan, Michael, Dafne, Theo, Odette
vlnr voor: Edy, Hugo, Melis.


En Rob en Dafne?
De groep is nog klein, maar zij gaan er alvast voor. Ze weten als geen ander hoe met een klein reisbudget om te gaan en willen hoe dan ook dat de reis doorgaat.
 

Deeltraject-rijders?
Melis wil eigenlijk de hele reis mee, maar misschien gaat dat niet lukken. In dat geval zou hij een deel mee kunnen rijden. Odette kan zeker niet helemaal mee, maar misschien wel van India terug. Tom kwam voor de gezelligheid langs, of toch niet? Ook hij is benieuwd naar het laatste traject van India terug.


Update 25 December 2006
Gister ontvingen we een e-mailtje van Hans Heinsius (ook meegeweest naar Japan in 2005). Hij gaat nu ook weer mee. Theo Binkhorst liet vandaag weten voor 99% zeker te zijn, net als Odette trouwens voor de reis van Nepal terug naar Nederland.
En dan is er nog Guus Roijakkers - altijd druk en kon er in Zelhem dus niet bij zijn - die heeft laten weten graag mee te gaan. We hopen dat het lukt, want Guus is een fijne reisgenoot, weten we.


Update 10 Januari 2007
Theo gaat mee !!!
Het team is nu dus: Edy, Hugo, Jan, Michael, Hans, Theo, Odette (deeltraject), Rob en Dafne.

Update 1 Februari 2007
Krijg net een mailtje binnen van Jan Mulder uit Hardenberg.
Ook hij gaat mee.
Het team is nu dus: Edy, Hugo, Jan R, Michael, Hans, Theo, Jan M, Odette (deeltraject), Rob en Dafne.

Update April 2007
Guus gaat niet mee en ook Odette heeft moeten afhaken, helaas! Wie er wel mee gaan zijn Jaroslav en Jaroslav (de JaJa's) uit Tsjechië. Deze twee enthusiastelingen hebben al heel wat afgereisd, onder anderen als begeleiders van de Dakar rally.

En jij?
Ben jij een enthusiast motorreiziger die ervan droomt rond de wereld te gaan? Je bent helaas te laat. Volgend jaar kun je mee naar Vladivostok en/of in 2009 naar Peking.Hans
Jan Mulder
 

           
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer