[ Home ]  
 
 
 
DE MOTOR
KARAVAAN

 
 
 
Dafne de Jong
Laatste Nieuws

19 December - Door: Dafne de Jong
Uitnodiging
   

Vrijdag aanstaande (21 december vanaf 16.00 uur) zullen we de MotorKaravaan feestelijk afsluiten met lekker eten, een diashowtje en vrienden en familie. En Edie heeft voor live muziek gezorgd...
Heb je iets met de MotorKaravaan of met Ride-on MotorTours, dan ben je van harte welkom om langs te komen en van de diashow, de verhalen en de muziek mee te genieten. Wil je ook eten/drinken en/of blijven slapen (voor eigen rekening!), neem dan contact op met Petra of Sven van de Biker's Farm. Zie: www.bikers-farm.de.


19 December - Door: Wouter Knoppers
Verslagen tot 18 december bijgewerkt

Dafne de Jong, 18-12-2007: "Ga die stempel zelf maar halen. Wij zijn al drie keer teruggeweest en vinden het prima om zonder die k-stempel de grens over te gaan," zeggen we. De douanier geeft de schuld aan de politie, maar die laat ons door en zij (vrouwelijke douanier) houdt ons tegen."
15 December - Door: Wouter Knoppers
Verslagen tot 14 december bijgewerkt

Dafne de Jong, 14-12-2007: "Michael loopt 's middags te rillen. Zijn jas is een beetje doorgeregend en zijn trui nat. We hijsen hem in mijn regenjas en besluiten nog een extra tussenstop te maken. In Tosya volgen we een bord naar een hotel. Morgen nog 490km te gaan naar Istanbul"2 December - Door: Dafne de Jong
SMS uit Pakistan

"We zijn gisteren uit Lahore vertrokken. Eerst een aantal politie escortes gehad, daarna een zeer slechte weg en voor donker Lorelai niet gehaald. Binnen een politie compound gekampeerd. Vanmorgen wilde BMW van Jan R. niet starten. Het is een electrisch probleem. Politie heeft motor naar Quetta gebracht. Theo is ook heel rot gevallen en heeft gat in deksel over dynamo. De mensen zijn hier heel vriendelijk en behulpzaam."
Dafne de Jong: 2-12-2007


1 December - Door: Wouter Knoppers
Motorkaravaan onderweg naar Pakistan

Er zijn weer nieuwe verslagen geplaatst van de reis door India naar Pakistan.

Dafne de Jong, 19-11-2007: "Er worden zo tussen de 75 en 150 lichamen per dag langs de Ganges in Varanasi gecremeerd. “De Ganges is een schone rivier,” staat er in onze reisgids. Waarschijnlijk is hij zo vervuild dat zelfs schadelijke bacterien er niet in kunnen overleven, bedenk ik me."


Rob in gesprek bij de Ganges21 November - Door: Dafne de Jong
Derde etappe begonnen

Dafne de Jong, 15-11-2007: "De MotorKaravaan kon de derde etappe van haar reis rond de wereld niet beter beginnen dan met het welkom van Keshab, Robin en Laxman van Hotel/Pension Vasana in Kathmandu op 11 november jl."

Keshab, Robin en Laxman van Hotel/Pension Vasana


 

 

 

 


 
 
 
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 - 2007 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de
disclaimer