[ Home ]  
   
 
IRAN MET
HUURMOTOR
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

15 dagen
Data naar keuze
Prijs € 3395,-
*onder voorbehoud

 

Ook individuele reizen mogelijk, vanaf 3 personen


Iran Highlights Tour
Doe Iran incognito; op een Iraanse huurmotor. Vlieg erheen en reis mee langs rijkdommen uit vervlogen tijden in de bakermat van de beschaving. Hier zal je versteld staan van de schoonheid van plaatsen als Esfahan, Shiraz, Persepolis, Yazd en Kashan. Het zijn legendarische plekken met een rijke geschiedenis. Met gids en bagagevervoer, kan je begeleid maar toch geheel vrij je eigen reis maken.

We hebben zelf motoren aangeschaft in Iran. Het zijn 200/250cc Kavir's met Honda blok. Hierdoor val je als toerist minder op. Het reizen met een gids betekent niet dat er verplicht in één groep gereden wordt. Routes worden voorbereid en met de gids wordt bij lunchstops en bezienswaardigheden afgesproken.
  
Historie op elke straathoek
Iran zal je versteld doen staan. Niet alleen door de historie die op alle straathoeken van de steden die we bezoeken voelbaar is, maar ook door de hartelijke vriendelijkheid van de bevolking. We bezoeken Esfahan, Yazd en Kashan, met hun prachtige historische paleizen en moskeeën met muurschilderingen en mozaïeken. Bruggen en pleinen, omringd door souks waar koperslagers, wevers, instrumentmakers, touwslagers aan het werk zijn en koopmannen handel drijven. Geuren van specerijen en exotische produkten maken je bezoek tot een reis door een sprookje.
Persepolis en Pasagardae
Persepolis was de regeringszetel van Iran waar de sjah's hun audienties hielden; vooral tijdens het Iraanse Nieuwjaarsfeest Noroez, wanneer de onderdanan van het rijk hun giften aan kwamen bieden, wat gezien kan worden als het betalen van belastingen.

Natuurlijk bezoeken we ook de zeer indrukwekkende Naqsh-e Rustam en Naqsh-e Rajab, die ook wel de necropolis genoemd wordt
.


De ingang van Persepolis


Voor de nieuwsgierige motorreiziger, met een huurmotor
Dat is een andere beleving en een andere manier van onderweg zijn. De motorfietsen zijn 200/250cc Kavir motoren. We hebben de dagafstanden aangepast en er zal een lokale gids meereizen die ook de bagage zal vervoeren. Op de motor zelf kan je in een zadeltas wat handbagage meenemen. Deze reis is er vooral voor die motorrijders die de wereld willen ontdekken op de minder platgereden paden in minder vaak bezochte gebieden.
 
         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 
Tracker