[ Home ]  
   
 
CENTRAAL EUROPA TOUR
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

 

10 dagen
3-12 JUN 2021
p/persoon € 925,-

Meld je aan voor de on-line presentatie

 


Europa zit, tot aan de randen, vooral daar waar je het niet verwacht, vol met interessante plekken. Op weg naar de geijkte vakantiebestemmingen, daar waar iedereen heen gaat, rijden velen er gewoon voorbij. Voor ons dus bij uitstek de gelegenheid er heen te gaan: Centraal Europa, over de kleine weggetjes waar heel wat te ontdekken valt op het gebied van natuur, cultuur en geschiedenis.

Het gaat dan vooral om die gezellige dorpjes, om de rust en de ruimte zodat we lekker van het motorrijden kunnen genieten en onze horizon kunnen verbreden.
De landen waar we doorrijden: België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Polen.

We hebben voor onze deelnemers van de routes de tracks op GPS beschikbaar.

 


Verweggistan?
De afgelopen jaren stond deze reis op ons programma onder de naam Verweggistan. Echt ver weg was het natuurlijk niet, maar iedereen die mee ging heeft ervan genoten.


En onder de naam Centraal Europa Tour hopen we dat we er nog velen meer mee van dienst kunnen zijn.

Cesky Krumlov
Een van de mooiste plekken die we bezoeken is Cesky Krumlov, een prachtig middeleeuws stadje in het zuiden van Tsjechië. Het heeft een oud centrum en een kasteel en ligt in de lus van de rivier de Moldau.Voor elke motorrijder
Deze reis is echt voor elke motorrijder "een lekker stukkie sturen". Er worden wel elke dag afstanden tussen de 150 en 450 km gereden. Maar je bent er dan ook echt even helemaal uit geweest.
 

 

         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 

 

Tracker