[ Home ]  
   
 
WEST
AUSTRALIE
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

30 dagen
Data NNB
Prijs NNB

*onder voorbehoud


Ontdek de wondere wereld van West Australie
Met de start in Darwin (NT) reis je via het Litchfield NP en Katherine Gorge naar een van de meest ruige gebieden van Australie in de Kimberleys waar je de ultieme outback ervaring wacht. Via de beruchte Gibb River Road gaat het naar het Karijini NP voor de ultieme canyon tocht. Met een bezoek aan het Ningaloo Coral Reef en 80-mile beach, het Kalbarri NP, the Pinnacles, Wave Rock, de Stirling Range, the southern Forests en Margaret River en de eindeloze kuststreek in het zuiden die bekend staat om de zgn. spectaculaire blow-holes, eindigt de reis uiteindelijk in Perth.

Deze reis wordt begeleid per 4x4 auto.

 

 

Wilde bloemen
Ondanks dat er veel zand en woestijn is in West Australie, bloeien ook daar vele planten en bomen in het voorjaar.Veel daarvan zijn in Europa onbekende soorten. Er valt dus heel wat te ontdekken.


Aparte fauna
Ook wat de dierenwereld in Australie is heel veel anders. Aan de noordkust ten westen van Broom en ook bij het Ningaloo Reef zagen we zeeschildpadden en in het zuiden van West Australie pijlstaart roggen tot vlak onder het strand zwemmen. De Kimberleys zijn het leefgebied van verschillende soorten krokodillen. Natuurlijk komen we de nodige kangaroes tegen.
Ook de vogelwereld is anders dan we in Europa gewend zijn.Voor de avontuurlijke motorrijder
De reis door West Australie is er vooral voor de allroad rijder en deze tour is speciaal uitgezet voor degene met wat zwaardere allroad machines. Dat wil niet zeggen dat je met je een lichtere allroad of straatfiets en toermachine niet welkom bent en zelfs met een duopassagier kun je deelnemen.
Daar waar gewensd kan individueel en zonder begeleiding voor optionele routes gekozen worden. Het is echter niet altijd mogelijk om verhard te blijven rijden. Met het routeboek en de wegenkaart zijn alle bestemmingen te vinden.

 
         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 
Tracker