[ Home ]  
   
 
ALBANIE
ALLROAD REIS
FOTOBOEK
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Lekker leeg
We vonden veel routes waar we het rijk voor ons alleen hadden. Hier en daar in Kroatie en Montenegro vindt bosbouw plaats en dan is het even passen en meten en zal het elke keer de vraag zijn hoe het pad erbij ligt.
Aan de onverharde weg naar Theth (wij noemen die 'tracks') wordt gewerkt aan de westkant. Deze weg is een touristische trekpleister, waar je wel van alles tegenkomt, ook de naïeve vakantieganger in zijn camper, met veel zweet op de rug en een verbeten blik in de ogen. Het is een echte 4x4-track, soms zeer smal en tegen een bergwand aangeplakt.

Lekker rijden
Maar dus ook veel tracks die makkelijker 'wegrijden, door bergen, graslanden en bossen. Over sommige tracks stroomt water. Het komt uit irrigatiekanalen.Gevarieerd
De routes, de landen, de natuur en de plaatsen. Deze reis is echt heel gevarieerd en dat maakt hem leuk te rijden en zorgt ervoor dat je je steeds weer verbaast.
Het leven
Er is een duidelijk verschil te zien tussen de manieren van leven in de steden en op het platteland maar ook in de verschillende landen en er is een duidelijk verschil tussen de mensen die de oorlog wel en niet hebben meegemaakt. Veel jonge mensen spreken goed engels en zijn zeer geinteresseerd in Europa.
 

 

 

 

 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           
Ontwerp:
(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer