[ Home ]  
   
 

ONTDEK PERZIE
TURKIJE-IRAN
MEER INFO
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

Vrijheid blijheid
Ride-on MotorTours vindt het belangrijk dat iedere deelnemer de vrijheid behoudt zo te rijden als hem/haar goed voelt. We rijden dus in kleine groepjes en iedereen kan zijn eigen groepje kiezen en zijn eigen snelheid rijden. Het is toegestaan om van de voorbereide routes af te wijken, zolang dat binnen het reisprogramma past; eventuele extra kosten hierdoor komen voor eigen rekening.
De tour wordt begeleid, maar er wordt vooral op eigen gelegenheid gereden.Groepsreis
Deze reis wordt op de bekende Ride-on MotorTours wijze begeleid. Dat betekend dat we routes en/of tracks voor GPS voorbereiden en het routeboek de informatie over de overnachtingsplekken bevat, zodat je niet van een voorrijder/gids afhankelijk bent om te weten waar je heen moet. Er wordt dus niet voorgereden, maar er is wel een begeleider die meerijdt.
Iedereen is altijd volledig vrij te doen en laten wat ie wil. Geen verplichtingen dus betreft rijstijl of formatie en ook van de voorbereide route afwijken moet vooral en overal kunnen, zolang iedereen weer heelhuids in het volgende hotel aankomt.
Wel moet er rekening mee gehouden worden dat de regels wat dit betreft in Iran kunnen wijzigen.Voorlichting

Om een beter beeld te krijgen van deze reis ben je van harte welkom op een van onze informatiebijeenkomsten (klik hier). Met de groep die ingeschreven heeft is er een maand voor vertrek nog een besloten bijeenkomst, waarin alle details aan bod komen en de reis van voor naar achter doorgesproken wordt.

Papierwerk
Paspoort, kentekenbewijs en groene kaart zijn niet voldoende om met de motor alle grenzen over te komen. Meer uitleg geven we hierover tijdens de informatiebijeenkomsten.


Arrangementen en prijzen
- Reissom met individuele reis naar het startpunt in/nabij Sofia is € NNB,- voor een rijder met motorfiets en € NNB,- voor een passagier.
- Motortransport naar het startpunt in/nabij Sofia is mogelijk tegen meerprijs van € NNB,- per motorfiets. Vlucht en transfer naar/van het eerste hotel in/nabij Sofia is niet inbegrepen. Meer info hierover tijdens de bijeenkomsten.

Binnenplaats van het hotel in Yazd

Inbegrepen in de prijs
- Visumkosten en organisatie voor Iran
- Accommodatie in goede hotels/pensions
- Parkeerkosten bij hotels
- Ontbijt en 12 maal diner
- Toegang tot een aantal bezienswaardigheden, zoals het openluchtmuseum bij Goreme, het Ishak Pasha Paleis, Persepolis, de torens van Yazd.
- Begeleiding door Ride-on MotorTours
- Routeboek + kaart Turkije en Iran
- Bestand met routes/tracks voor GPS
- Speciaal Tourshirt

Niet inbegrepen in de prijs
- Reisverzekering
- Annuleringsverzekering
- Benzine
- Visum Turkije
- Carnet de passage
- Grenskosten indien van toepassing
- Persoonlijke uitgaven

Toeslagen:
Voor eenpersoons kamer
€ NNB,-

Het hotel in Goreme Dorp in Oost Turkije


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           
Ontwerp:
(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer