[ Home ]  
   
 
LOFOTEN
NOORDKAAP
MOERMANSK
ST.PETERSBURG
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Prachtige reis vol variatie
Het is weer gelukt een prachtige reis neer te zetten die vol variatie zit, te beginnen met het heerlijk rijden door uitgestrekte landschappen van Zweden naar de prachtige fjorden van Noorwegen.

Culuurschok
Het landschap zou eigenlijk niet zo dramatisch moeten veranderen als je van Noorwegen Rusland in reist. Toch doet het dat, of denken wij het alleen maar? Er is een Nikkelfabriek in Nikkel en de haven van Moermansk is en echte werkhaven. Alles is er rauw, recht voor z'n raap, eerlijk, opgestroopte mouwen. Om het te weten moet je het meemaken.
Culureel erfgoed
Toch heeft Rusland ook een heel rijk cultureel erfgoed waarvan enkele sites door de Unesco herkent zijn, zoals de kerken en deze molen op het eiland Kizhi Pogost.
Sint Petersburg
Goed voorbeeld is uiteraard Sint Petersburg, dat in een adem vergeleken wordt met een stad als Venetië. Dat een groot deel van St. Petersburg door Italiaanse architecten is gebouwd zal niemand verbazen.Hanzesteden
GOok de terugreis is interessant. We doen de Hanzesteden Tallinn, Riga en Kaunas aan, wiens rijke verleden nog steeds goed zichtbaar is.
 
 

 


 


 

 

 


 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer